2022. 05. 23., Hétfő, 10:14

A farmer mindig divatos! Hogyan és mikor viseljünk férfi farmer rövidnadrágot?

A farmer sosem megy ki a divatból – ahogyan a mondás tartja. Ez pedig igaz minden farmerból készült ruhadarabra, így a rövidnadrágokra is. Egy farmer rövidnadrág egyszerre képes hozni a laza, mindennapi megjelenést és a hanyag eleganciát. Erre pedig pontosan az anyaga miatt képes.

Munkahelyre

Meglepő lehet, de egy térd feletti vagy lábszárközépig érő farmer rövidnadrág rövid ujjú inggel párosítva még irodai környezetben is simán megállja a helyét. Pláne ha sötét színű vagy fekete farmert választunk. Ez a két szín mindig a hétköznapi elegancia színe volt a farmerek esetében, ezért bátran felvehetőek ilyen környezetbe is. Ráadásul a farmer rövidnadrág pontosan azon kevés rövidnadrágtípusok közé tartozik, amihez akár egy laza nyári zakót is feldobhatunk magunkra. Az eredmény egyszerre vagány, fiatalos, mégis férfias lesz! Rég elmúltak már azok az idők, amikor az irodában csak és kizárólag hosszú nadrágban jelenhettünk meg, akkor is, ha kint tombolt a kánikula. Válasszunk tehát elegáns farmer darabokat és kombináljuk őket bátran.

A stílusos hétköznapokra

Volt róla szó, hogy a farmer anyagú rövidnadrág ad egyfajta sikkesség érzést. Ez még tovább fokozható, ha a férfi farmer rövidnadrág fazonja enyhén bő vagy skinny, és letisztult szabással bír. Letisztultság alatt itt azt értjük, hogy nem torzítja el az összhatást semmilyen kiálló oldalzseb vagy lógó díszítés. Az ilyen jellegű nadrágokat inkább tartsuk meg a lazább hétköznapokra. Viszont a valóban sikkes darabok remekül állnak egy övvel és inggel bármely férfin. Ráadásul ehhez a szetthez egy stílusos utcai papucs vagy szandál is kiváló választás lehet, de akár mokaszint is felvehetünk hozzá. Ebben az esetben tehát rendkívül sok lehetőségünk van, hogy elegáns kombinációkat alkossunk egy farmer rövidnadrággal.

Kiránduláshoz és nyaraláshoz

Ha igazán stílusosan szeretnénk kirándulni, akkor a farmer rövidnadrág ebben az esetben is kitűnő választás. Nem csak az ingekhez, de a pólókhoz is remekül passzol. Ezen kívül bármilyen laza pólóval kombinálva ugyanúgy adja azt a férfias megjelenést, amit egyébként más rövidnadrág nem feltétlen képes visszaadni. A farmer viszont valamiért mégis ezt nyújtja számunkra rövid fazonnal is. Ezért ajánlott akár különféle színekben és stílusokban beszereznünk. Ráadásul az anyag strapabírósága miatt tökéletes kirándulónadrág. Nyaralásunk alatt akár egy erdei túrára is elmehetünk benne, hiszen nem fogja nagyon elkoszolni vagy megszaggatni a növényzet ezt az anyagot – ellenben például a különféle vászonnadrágokkal.

A Bolf.hu oldalán mindenféle hosszúságú, fazonú és színű férfi farmer rövidnadrágot találunk rendkívül széles választékban. A pontos mérettáblázat mindegyik modellnél részletesen megtalálható, ezért könnyedén kiválaszthatjuk a saját méretünket. Ha mégsem boldogulnánk, az oldalon praktikus vásárlási tanácsokat olvashatunk, vagy felhívhatjuk az ügyfélszolgálatot, aminek a munkatársai készséggel állnak rendelkezésünkre.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: