2022. 08. 08., Hétfő, 15:31

Öngyilkos akart lenni egy fiatal a Völgyhídon, egy veszprémi rendőr mentette meg

Szombat délután akarta a mélybe vetni magát egy fiatalember a veszprémi Völgyhídról, ám egy arra járó járőr még időben visszahúzta a korláton belülre.

A Veszprém megyei rendőrség Facebook oldalán osztotta meg a hétvégi történetet, miszerint szombat délután a Szent István Völgyhídnál egy férfi átmászva a kerítésen le akarta magát vetni a mélybe. A járőr azonban a rendőrautóval még időben járt arra, vészfékezett és a kerítéshez rohant, ahol a fiatalembert még időben elkapva vissza tudta húzni a korláton belülre.

Az értesített mentőszolgálat munkatársai a budapesti fiatalt ellátták, aki elmondta, hogy magánéleti problémáira nem talált más utat, minthogy önkezével véget vet az életének.

FIGYELEM!
<span style="font-size: 15px; background-color: rgb(235, 235, 235);">HA ÖN VAGY VALAKI A KÖRNYEZETÉBEN KRÍZISHELYZETBEN VAN, HÍVJA MOBILRÓL IS A 116-123-AS INGYENES LELKIELSŐSEGÉLY-SZÁMOT, VAGY KERESSE FEL A&nbsp;</span><a href="http://www.ongyilkossagmegelozes.hu/" style="font-size: 15px;">WWW.ONGYILKOSSAGMEGELOZES.HU</a><span style="font-size: 15px; background-color: rgb(235, 235, 235);">&nbsp;OLDALT!</span>
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: