2022. 11. 09., Szerda, 09:58

Kiderült: szerelmi bánatában ugorhatott ki a balatoni iskola ablakán a 17 éves diák

via

Hétfőn egy 17 éves fiú kiugrott a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium második emeletének egyik ablakán. A fiatalt életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Társai szerint szerelmi bánat állhat a tragikus eset mögött.

A 9. osztályos Zsombor matematikaórán próbált meg végezni magával, osztálytársai és tanára szeme láttára. Sérülései azért voltak ennyire súlyosak, mert a gimnázium betonudvarára esett.

Társai úgy tudják, szerelmi bánat gyötörte, amit nehezen tudott feldolgozni

Amikor az ablakhoz ment, a többiek azt gondolták, csak levegőt akar beengedni az osztályterembe. Az iskola teljes hírzárlatot rendelt el, a rendőrség is szűkszavúan nyilatkozott.

A lap információ szerint a fiatalember állapotát sikerült stabilizálni, végtag- és bordatöréseket szenvedett, úgy tudják, szerencsére a koponyája nem sérült.

Figyelem!
<em style="text-align: center;">Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged vagy másért aggódsz, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot, vagy olvasd el&nbsp;<a href="https://ongyilkossagmegelozes.hu/" rel="noopener" target="_blank">ezt az oldalt</a>!</em>
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: