2023. 06. 04., Vasárnap, 12:14

Nem túlzunk! Megnyitott Veszprém leghangulatosabb kávézója - VIDEÓ

Elképesztő hellyel bővült Veszprém. 

A minap a vár felé vettük az irányt, a Hősök kapuja után vettünk egy balost, és amit ott találtunk, hát arra nehezen találjuk a szavakat. Az hagyján, hogy Veszprém leghangulatosabb helyén találtuk magunkat, de most azt mondanánk, hogy a város legjobb kávéját is itt adják. Kávé szakértőknek jeleznénk, a kávé bizony a Casino mocca pörkölőből érkezik és egy La Marzocco gép áll az egység szolgálatában, szigorúan barista kezek alatt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a veszprémi Vár utca 17. szám alatti, régóta üresen álló épület és udvara, illetve a Tűztorony udvar és a gyilokjáró egységes térként, multifunkciós művészeti és kulturális központként, FOTON Audiovizuális Centrumként születik újjá - és bizony az itt található speciality kávézó szombaton szép csendben már ki is nyitott. Nyilván le is kellett meózzuk melegében és őszintén csak annyit mondhatunk: 

Öltözzetek, irány a vár!

Gyönyörű környezet, rengeteg növény, első osztályú kávé, csodás kilátás - holnap utánig sorolhatnánk, de inkább nézzétek meg magatok, addig is itt egy hangulat videó: 

Még itt vagytok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: