2023. 06. 19., Hétfő, 09:40

Mellkason szúrtak egy férfit vasárnap este Veszprémben

A rendőrségre 2023. június 18-án 20 óra 12 perckor érkezett bejelentés arról, hogy az egyik belvárosi társasház egy második emeleti lakásában egy férfi egy másikat késsel mesebesített.

Az elsődleges információk szerint 61 és 39 éves férfiak között az este folyamán vita alakult ki. A fiatalabb férfi a lakásban magához vett egy kb. 20 centiméter pengehosszúságú kenyérvágó kést, és azzal mellkason szúrta vitapartnerét, majd több helyen megvágta. A mellkason szúrt férfi a bántalmazást követően elvette a kést a támadójától, és ő is sebet ejtett a fiatalabb férfin, aki ennek ellenére elmenekült a lakásból.

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0VrbcspuHc16p3yJvcjRSnKPyU4QYXjEwoy8tL8V2X5UAFp5Z3M6ToBmVvNgpSx5Gl&id=100083195925679

 

A vérző férfi kimenekült a lépcsőházból, majd egy kis utcán keresztül egy másik utcába. Több szemtanú is arról számolt be, hogy látták a nyakánál erősen vérző férfit, majd azonnal hívták a rendőröket.
 

A 39 éves mencshelyi lakost a rendőrök röviddel a bejelentés után a helyszín közelében elfogták, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették, és gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását. Ellene emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a rendőrök - közölte a rendőrség a honlapján.

 

A 61 éves sérültet a mentő súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállította kórházba.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: