2023. 08. 02., Szerda, 09:05

Ezen az oldalon kipróbálhatod hogy néznél ki Barbie babaként vagy Ken-ként!

via

Egy saját fotó feltöltése után pár egyszerű lépés elvégzésével kiderítheted, hogy milyen Barbie vagy Ken lennél.

A mozikban most futó Barbie-film sikere után egyre-másra ülnek fel az online szolgáltatások is a Barbie-vonatra. Nem kellett sokat várni rá, hogy valaki – az elmúlt hónapok másik slágere, a mesterséges intelligencia segítségével – elkészítse az eszközt, amellyel pofonegyszerűen deríthetjük ki, hogy hogyan néznénk ki, ha holnap műanyag Barbie- vagy Ken-babaként ébrednénk.

bairbie.me című oldalt megnyitva egy egyszerű felület tárul elénk, ahol először is a bal oldalt található, felhő alakú körre kattintva kell feltöltenünk egy fotót magunkról. A fejlesztők ajánlása szerint olyan képet érdemes feltölteni, melyen a kamerába nézünk.

További ajánlás, hogy ne legyen rajtunk szemüveg, de 

szemüveges szelfivel is tökéletesen működik az átalakítás.

Ha ezzel megvagyunk, a jobb oldalon tudunk beállítani néhány részletet: kezdve a legfontosabbal, hogy Barbie-vá vagy Kenné szeretnénk átalakíttatni magunkat. Ezután a haj- és bőrszínt, kell megadni, valamit, az e-mail-címünket. Az eredményt levélben is kiküldi az oldal, de rögtön – kb. fél percen belül – meg is mutatja. Aki vízjelezés nélküli szeretné letölteni a kész fotót, annak pár száz forintot kell fizetnie, de az eredmény ingyenes formában is élvezhető, vagy hát kinek mi lesz a véleménye magáról.

Lássuk a végeredményeket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: