2023. 11. 06., Hétfő, 10:53

MrBeast most épp azzal haragítja magára a netet, hogy 100 ivóvízkutat épít Afrikában

via

MrBeast jeleneleg a YouTube legnagyobb sztárja, a videómegosztó platform történetének legtöbb feliratkozójával és legmagasabb bevételével.

A világ legjobban kereső Youtobe-os tartalomgyártója, az immár 207 millió feliratkozóval rendlekező MrBeast, most azzal hívja fel magára figyelmet, hogy 100 ivóvízkutat épít Afrikában. Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen nemes cselekedetért csak pozitív visszajelzésekben részesül, de ez most sem így történt. 

MrBeast rendszeresen indít filantróp akciókat, idén februárban kifizette 1000 vak ember szemműtétjét, majd 1000 halláskárosultnak segített visszaadni a hallását, vagy a születésnapja alkalmából 50 ezer dollárt szórt szét a követői között

Jótékonykodó akciói után borítékolható, hogy rendszeres támadásokat kap a különböző közösségi felületeken, kritikusai szerint MrBeastet nem az önzetlenség vezérli, egyszerűen csak kattintásokra akarja váltani mások sanyarú sorsát. Ahogy az várható volt, legújabb akciója után is megjelentek ezek a hangok.

A szombaton közzétett videó 50 milliós megtekintésnél jár. A 100 afrikai ivovízkút építéséről szóló videót ért támadásokara reagálva MrBeast úgy nyilatkozott az X-en, hogy előre tudta, hogy azért, mert igyekszik segíteni az embereknek majd ismét megpróbálják eltiporni,

de ez egyáltalán nem érdekli, és ezután is azon lesz, hogy segítsen másokon, és ezzel inspiráljon hasonló nemes cselekedetekre a követőit is:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: