2023. 12. 07., Csütörtök, 13:48

Egy napra biztosan lesz karácsonyi hangulat a Kossuth utcán!

Sokan szomorkodtatok, amiért idén nem lesz karácsonyi vásár a Kossuth utcán, ezért a Veszprém Generation projekt záró akkordjaként úgy döntöttünk, ha csak egy napra is, de elhozzuk a karácsonyi hangulatot nektek. Egyedül pénzt költeni nem tudtok majd, hiszen a program teljes egészében ingyenes! 

Nyakunkon a karácsony, és már nincs mit tenni, ideje hagyni, hogy átjárjon minket a karácsonyi hangulat. Mi pedig gondoskodunk róla, hogy ez maradéktalanul teljesüljön!

Ezért aztán december 22-én 12-órától a Kossuth utcai találkozási pontunkon rittyentünk egy igazi karácsonyi rondapulcsis "giccspartit".

Lesz itt minden: selfie box, karácsonyi BMX bemutató, tűz zsonglőrök, ingyen forrócsoki és tea, töménynek bejgli meg babka, fázósoknak melegítők és pokrócok, orrvérzésig az All I Want for Christmas és társai, na meg persze fények minden mennyiségben. Mi kell még? Hát csak te, a családod és a barátaid, veletek lesz teljes a karácsonyi összkép. 

Helyszín: Kossuth utcai találkozási pont, az aluljáró előtt
Idő: 11:00-tól 18:00-ig

Szerkesztőségünk tagjai alkotják az egyik csapatot a Veszprém Generation projektben így aztán duplán szívügyünk, hogy valami igazán emlékezetest hozzunk létre még egyszer. Szóval visszalopjuk a karácsonyt: várunk mindenkit sok szeretettel!

Az esemény részleteiért KATT IDE.

A program a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával és a Lélektér Alapítvány koordiánásálval jött létre.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: