2024. 01. 03., Szerda, 09:25

Ezt a három filmet nagyon várjuk idén

Lesz miből válogatni 2024-ben is a mozirajongóknak!

Új év, új remek filmek! Idén is rengeteg fantasztikusnak ígérkező alkotást nézhetünk majd meg a mozikban, ezekből szedtünk össze most hármat, amit mi már nagyon várunk. Ezek között vannak nagy visszatérők, előzményfilmek és folytatások is. Íme, a mi gyűjtésünk

Dűne: Második rész

2024. február 29-én kerül bemutatásra a Dűne folytatása. Rengetegen várják már a nagysikerű sci-fi második részét, hogy kiderüljön, mit hoz az Arrakis bolygó feletti hatalomért folyó harc. De miről is fog szólni? „A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg (Timothée Chalamet) megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival (Zendaya). Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét” (Port.hu).

Furiosa: Történet a Mad Maxből

Tavasszal érkezik a Mad Max A harag útja spin-off filmje, ami Furiosa életét fogja bemutatni, mint előzményfilm. A Port.hu így ír a filmről: „a világ elpusztult, és egy fiatal lányt, Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják a Zöld Helyről, a Sok Anyától, és egy motoros horda meg a vezérük, Dementus viszi magával. Végigporzanak a sivatagon, és a Várat veszik célba, ahol meg a motoros hadúr meg akar küzdeni Halhatlan Joe-val (Chris Hemsworth) és a féléltű hadfiúkból álló seregével. Furiosa viszont életben akar maradni. És haza akar jutni. Bármi áron.”

Deadpool 3

Egyelőre sok információ még nincs a Marvel egyik legviccesebb hősének harmadik filmjéről, de az biztos, hogy valamikor nyáron láthatjuk majd a mozikban. Eredetileg már tavasszal bemutatták volna, de a Hollywood-i sztrájk miatt csúszik a premier. Viszont, ami jó hír, hogy szerepelni fog a filmben Dogpool is, azaz Wade Wilson egy kutya változata, aki hasonló procedúrán esett át, mint Ryan Reynolds hőse a 2016-os első filmben, így hasonló képességei is vannak.

De ezen kívül jön még az Alien: Romulus, az Argylle: A szuperkém, és még rengeteg szuper film. Szóval bőven lesz miből választani.

Ti mit vártok legjobban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: