2024. 01. 18., Csütörtök, 12:26

Ács Dani és Plankó Gergő tart workshopot Veszprémben

Az egyéves projekt első eseménye, január 24-én a magyar média helyzetét veszi górcső alá. 

Elindította legújabb nemzetközi, Erasmus+ ifjúsági részvételi projektjét a veszprémi Lélektér Alapítvány szerkesztőségünkkel karöltve.

Az egy éves program változatos workshopokon és műhelymunkákon keresztül fejleszti a fiatalok médiatudatosságát, és olyan neves előadók érkeznek Veszprémbe, mint az első workshopot vezető Ács Dániel és Plankó Gergő, akiket a Magyar Jetiből is ismerhetünk.

A két újságíró számos díjjal büszkélkedhet, az újságíró szakma nagyágyúi között tartják őket számon, így a 2023. január 24-én 17:00-tól, az Expresszóban megrendezésre kerülő alkalom egészen biztosan jó kezekben lesz. 

A másfél órás alkalom ingyenes, a fiatal 13-30 éves korosztálynak szól, de minden más érdeklődőt is szívesen várunk, akit érdekel a média bármely területe, a részvételhez mindössze egy email általi regisztrációra van szükség. 

Az év további részében szeleteire szedjük a médiát és a workshopok mellett műhelymunkákon keresztül mélyülhetnek tovább a résztvevők az egyes témákban, mint:

  • független újságírás/oknyomozó újságírás (álhírek, dezinformációk)
  • vlog/ podcast műfaja
  • televíziós tartalomgyártás, hírszerkesztés, TV, riport 
  • social média

Mi már nagyon várjuk! Ti pedig regisztrálni semmiképp se felejtsetek el a programveszprem@gmail.com e-mail címen. Az esemény részleteiért KATT IDE.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: