2024. 03. 19., Kedd, 09:25

Kampányszervezési képzést tart Veszprémben a Közélet Iskolája

Az eseményt a CivilGang Veszprém csapatával közösen valósítják meg.

Április 27-én akció- és kampányszervezési képzést tart Veszprémben, a Vasas Szakszervezeti Irodában a Közélet Iskolája és a CivilGang Veszprém közösen. Az esemény a Közélet Iskolája Országszerte programja keretében valósul meg. A képzésen olyan témákkal fognak foglalkozni a résztvevők, mint hogy:

  • hogyan lehet feltérképezni az ügyünkhöz kapcsolódó szereplőket ahhoz, hogy tiszta képet kapjunk az erőviszonyokról és a tennivalókról,
  • hogyan növelhetjük a döntéshozókon lévő nyomást tudatosan és stratégikusan,
  • mit tehetünk azért, hogy az érdekvédelmi kampányunk intenzív időszakát csoportunk ne megszenvedje, hanem még megerősödve jöjjön ki.

„Ahhoz, hogy teljes jogú állampolgárként élhessünk, fel kell ismernünk a saját erőnket és meg kell tanulnunk használni azt! A képzés során a résztvevők interaktív feladatokon keresztül, konkrét eseteken dolgozva ismerkedhetnek meg az érdekvédelmi kampányok és akciók szervezésének módszereivel és eszközeivel.” – olvasható az esemény Facebook-oldalán. A képzésre olyan környékbeli önkénteseket, érdekvédőket vagy az aktivizmus iránt érdeklődő embereket várnak, akik a társadalmi igazságosságért tesznek.

Április 18-ig lehet jelentkezni a képzésre. A jelentkezési űrlap IDE KATTINTVA érhető el.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: