2020. 11. 19., csütörtök, 09:49

Nem húzzák tovább - A mozikkal egyszerre az HBO is bemutatja az új Wonder Woman filmet

A Patty Jenkins által készített első epizód hatalmas sikert aratott, a folytatás, mely a Wonder Woman 1984 címet viseli pedig már 2019 novemberében be is mutatkozhatott volna, ha a koronavírus-járvány nem húzza keresztül a számításokat.

Azóta pedig egyre csak tovább és tovább halasztgatják a film bemutatóját, holott a rajongók már egy éve várják, hogy újra láthassák Gal Gadotot a szerepben. Most végre úgy tűnik, hogy forradalmi lépésre szánta el magát a Warner Bros. hiszen ők lesznek az elsők, akik egy kizárólag a mozikba szánt filmet egy időben egy streaming szolgáltatón is bemutatnak, mindenféle extra költség nélkül.

A hírt a rendező Twitter oldalán jelentette be, így Amerikában december 25-én nem csak a mozikban, de az HBO Maxen is elérhetővé válik egy teljes hónapig a Wonder Woman 1984. Azokban az országokban pedig ahol nem elérhető a szolgáltatás (köztük Magyarországon is) december 16-án debütál majd a mozikban, az viszont már megint más kérdés, hogy mi lesz akkor, ha addigra a szabályozások miatt továbbra sem nyithatnak idehaza a mozik.

Reménykedjünk abban, hogy a nálunk is elérhető HBO Go platformon is látható lesz majd a legújabb DC alkotás.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!