2020. 11. 30., hétfő, 11:21

Még csak félig ugyan, de már majdnem ünnepi fénybe öltözött Veszprém belvárosa

A karácsonyi szezon hivatalosan is kezdetét vette advent első vasárnapjával és mi más is hozhatná meg a leginkább a hangulatot, mint az ünnepi fények a belvárosban.

Szomorúan tapasztaltuk, hogy az előző évekhez képest idén Veszprém csak tessék-lássék módon abszolválta a karácsonyi dekorációt, amelyet biztosan sokan észrevettétek már, hiszen a Kossuth utcai karácsonyfa kivilágítása csak félig, 'jóvanazúgy módon lett kész advent első vasárnapjára, így mindössze csak a fa egyik oldalát érdemes csodálni, a másik fele teljesen csupaszon maradt. Ugyanígy szegényesnek hat az egész városban a kivilágítás, így mi hozzávetőlegesen kerültünk csak adventi hangulatba. 

 

Ez csak félig sikerült. /forrás: Homoki TiborAzért bízunk benne, hogy a munkálatok még korántsem fejeződtek be, mert sétánk során azt tapasztaltuk, hogy a város idén igencsak visszafogta magát ezen a téren, bár az is lehet, hogy a vezetőség azért döntött a részleges díszítésben, mert este 8 után úgyis kijárási tilalom van, turisták sincsenek, így sokkal kevesebben látják a díszes belvárost teljes pompájában mint a korábbi években.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!