2020. 12. 17., Csütörtök, 20:26

Óriási Veszprém győzelem a Szeged otthonában

Nenadic és Cupara vezérletével idegenben győzte le magabiztos játékkal a Telekom Veszprém a Mol-Pick Szeged csapatát.

Mind a két csapatot megviselte ősszel a koronavírus, így egyik félre sem lehetett azt mondani, hogy 100 százalékos formában tudtak volna kiállni a pályára. A Veszprémnek például elmaradt a legutóbbi, Barcelona elleni mérkőzése, ugyanis többen elkapták a koronavírust a csapatnál, Davis mester emiatt nem számíthatott sem Ligetvári Patrikra, sem Omar Yahiara, valamint sérülés miatt továbbra sem volt bevethető Rasmus Lauge. De ez sem állhatott a bakonyi csapat útjába, magabiztos veszprémi győzelem született az első bajnoki derbin. 2017 októbere után újra győztek az Építők a szegedi csarnokban.

A félidőben még két gólos (14-16) veszprémi vezetéssel mentek pihenni a csapatok, ezt követően azonban folytatta a Veszprém a magabiztos játékát, a 21. percben már 10 góllal is vezettek Lékaiék, végül Gasper Marguc állította be a 12 gólos különbséget. Mol-Pick Szeged – Telekom Veszprém 24:36.

A Veszprém ezzel a győzelemmel magabiztosan várhatja a december végi Bajnokok Ligája négyesdöntőjét, amelyet Kölnben fognak megrendezni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: