2021. 02. 10., szerda, 12:22

Mutatjuk, milyen különleges Valentin-napi ajánlatokkal készülnek a veszprémi éttermek

Idén még a szerelmesek napja sem a megszokott menet szerint fog haladni és bár a járvány miatt az éttermek nem tudnak vendégül látni minket, azért még így is sokan készülnek különleges Valentin-napi ajánlatokkal. Mutatjuk miből lehet válogatni a városban.

Fricska

Ha különleges helyen ünnepelnétek a Valentin-napot, akkor a Fricska a jó választás. Tőlük már megszokhattuk, hogy mindig bedobnak valami újat és természetesen most sincs ez másképp, Valentin-napra is különlegességekkel készülnek nektek. Mint azt megtudtuk nem is akármivel, ugyanis szív alakú hamburgerek kerülnek terítékre a szerelmesek napján. A dekorációt sem aprózzák el, az étteremhez vezető hidat alkalomhoz illő köntösbe öltöztetik, így lesz lehetőség szerelmes képeket is készíteni, de nem mellesleg programnak sem utolsó lehetőség egy kis séta a Séd partján.

 

Elefánt étterem

Az Elefánt étterem is készül a szerelmesek napjára, különleges páros Valentin-napi menüsort állítottak össze, amit szombat este 19:00-ig rendelhettek meg.

Egy új-zélandi pizzéria vibrátort ad minden rendelése mellé Valentin-napon - VIDEÓ

Egy új-zélandi pizzéria vibrátort ad minden rendelése mellé Valentin-napon - VIDEÓ

Igencsak bizarr ünnepi akciót hirdetett a Hell pizzérialánc.

Sushi Pizza

Jó hírünk van a sushi imádóknak, ugyanis házhoz rendelhetitek a kifejezetten erre az alkalomra készített, szív alakú sushi tálat.

 

Pizza Dellarosso

Ha egyszerűen csak egy jó pizzát ennétek, akkor itt van a Dellarosso Valentin-napi ajánlata, miszerint minden páros pizza mellé ajándék Bello édesség jár, ami nem más mint egy nutellával, mogyoróval, mascarponéval töltött nyalánkság. Az ajánlat február 10 – 14. között érvényes, ha nem bírnátok ki Bálint napig.

 

 

Nektek mi a tervetek Valentin-napra?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!