Celjében javíthat ma a Telekom Veszprém

2021. 02. 11., Csütörtök, 11:26

Celjében javíthat ma a Telekom Veszprém

Tegnap előtt este még Barcelonában lépett pályára a Telekom Veszprém, ma már Szlovéniában az RK Celje Pivovarna Lasko csapatával küzdenek meg este 20:45-től a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Talán azt lehet mondani, hogy a mai Celje elleni találkozóval véget ér a február eleji meccsdömpingje a Veszprémnek, egy hét alatt 3 Bajnokok Ligája és egy magyar bajnoki mérkőzés várt rájuk. A legutóbbi, Barcelona elleni 7 gólos vereséget követően szinte semmi idő nem volt pihenni, hiszen a keddi találkozót követően tegnap a csapat már Ljubljana-ba utazott, onnan pedig mentek tovább Celje-be a mai összecsapásra.

A B csoport utolsó előtti helyén álló szlovénokkal az ősszel már játszottunk egy mérkőzést, ahol is hazai pályán 15 góllal legyőztük őket (39:24). Akkor a két legjobb góllövőnk Andreas Nilson (6 gól) és Vuko Borozan (5 gól) volt. Nagyon nagy szüksége van a Telekom Veszprémnek egy győzelemre, amellett, hogy csoport második helyét is meg kell őriznie, lélektanilag is fontos lenne az elmúlt mérkőzéseket tekintve. Nagyot lendíthet a csapaton, hogy az eddig sérülés miatt kimaradó Petar Nenadic újra csatlakozhatott a játékostársaihoz és ott lehet a mai találkozón.

A Barcelona elleni mérkőzés legeredményesebb veszprémi játékosa, a dán Nikolaj Markussen így nyilatkozott a Celje elleni mérkőzést megelőzően:

Nyernünk kell, és nyerni is akarunk. Természetesen nehéz mérkőzés lesz. Nem éppen a legjobb érzésekkel érkeztünk ide Barcelonából, de ha kevesebb labdát adunk el, mint Spanyolországban, akkor jó esélyünk van nyerni Celjében.

Ti mit tippeltek, sikerül megszakítani az idei rossz kezdést?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: