2021. 02. 15., Hétfő, 15:54

Olyan társadalomban élünk - Egyetlen mondattól robbant fel az internet

via

Zöld utat kapott a jobb sorsra hivatott 2017-es Igazság Ligájának rendezői változata, mely idén márciusban debütál is az HBO Max (nálunk HBO GO) kínálatában. Vasárnap este pedig landolt a végső előzetes is, melytől teljesen megőrültek a rajongók, de leginkább egy mondatra pörgött rá az internet népe.

We live in a society - hangzott el végre Joker szájából a mondat, melyet az internet évek óta használ előszeretettel különböző mémeken, ám bármennyire is akarták a rajongók a vásznon végre a bűn bohóc hercegétől hallani, nem tették meg nekik ezt a szívességet. Egészen eddig.

Évek óta ment a harc a rajongók és a Warner között az Igazság Ligája rendezői változatáért, amelyről mi részletesen ITT írtunk, vasárnap pedig meg is érkezett az első hosszabb előzetes a március 18-án debütáló filmhez, teljesen új arcokkal és jelenetekkel. Ezek közül egyet érdemes mindenképp kiemelni, hiszen az előzetes végén újra feltűnik Jared Leto Jokere, akinek egysoros monológja felrobbantotta a netet:

We live in a society...

A mondatot az online világban évek óta használják, mellyel ironokus módon próbálják meg felhívni a figyelmet, hogy egy képmutató, rosszul működő társadalomban élünk, melynek nem mindenki a része, csakúgy, mint a DC alkotásokban Joker karaktere. Ám a mondat sosem hagyta el nagyvásznon a karakter száját, holott már petíció is volt érte Joaquin Phoenix-féle filmnél is, de most Snyder megadta az internet népének azt, amire vágyott.

Egy tökéletesen megkomponált Joker véleményt a társadalomról.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: