Az ukrán Zaporozsje csapatát fogadja szerdán a BL-ben a Veszprém

2021. 02. 17., Szerda, 09:20

Az ukrán Zaporozsje csapatát fogadja szerdán a BL-ben a Veszprém

Szerda este 18:45-tól a HC Motor Zaporozsje ellen küzd meg hazai pályán a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Az idei szezonban már találkozott a csoportküzdelmek során a két csapat, akkor az Építők idegenben három gólos győzelmet arattak Ukrajnában (34:37). Most hazai pályán kell túllépni a B csoport harmadik helyén álló Motor ellen. A Veszprém igencsak negatív évkezdését követően, múlt hét csütörtökön már győzni tudtak a Celje ellen idegenben (25:29).

Nagyon fontos, hogy győzzenek ma a veszprémiek, akkor ugyanis sikerülne ellépniük az őket üldöző ukránoktól. Ha a sérülésből visszatérő Petar Nenadic, abban a formában tud majd játszani, ahogy szeptemberben, akkor magabiztosan nézhetünk a találkozó elé. Az első összecsapás hőse bizakodóan áll a mérkőzéshez, azt nyilatkozta, hogy szeretné látni, hogy a csapat folytassa azt az utat, amit múlt héten a Celje ellen megkezdtek, a mérkőzés megnyerése mellett pedig nagyon fontos, hogy visszaszerezzék a mérkőzés rutinjukat.

David Davis, a Telekom Veszprém edzője is nagyon motivált a mérkőzéssel kapcsolatban, nyerni akarnak itthon, hogy bebiztosítsák a csapat második helyét a csoportban.

Szeretnénk megtartani a második helyet a csoportban, hiszen sajnos az elsőt már szinte lehetetlen elérni. Nyerni akarunk itthon. A Zaporozhye egy remek együttes, és kiváló szezont futnak eddig. Egy pont lemaradással állnak mögöttünk, bár egy meccsel kevesebbet is játszottak, szóval jelenleg ők a legveszélyesebbek ránk nézve. Meg kell nyernünk a találkozót, hogy leszakítsuk őket magunkról. Komolyan vesszük a mérkőzést, de tiszteljük az ellenfelet.

Ti mire számítotok a mai találkozón?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: