2021. 02. 19., Péntek, 10:51

Nagyot küzdött a VKKFT, de egy góllal alul maradt az Eger ellen

Nagyot küzdöttek a veszprémi fiatalok, és óriási bravúrral újra meccsbe kerültek a találkozó végén, azonban ez sem volt elég ahhoz, hogy megfordítsák az eredményt. Az Eger egy góllal felülmúlta a Veszprémi KKFT-t.

A Csurgói KK és az Orosházi FKSE Linamar legyőzését követően tegnap este az SBS Eger csapatát fogadta hazai pályán, a Veszprém Arénában Éles József együttese. Az egriek is magabiztosan várhatták az összecsapást, hiszen az előző két mérkőzésükön ők is két vállra tudták fektetni az ellenfeleiket, mind a Dabast, mind a Csurgót sikerült legyőzniük.

Az újonc VKKFT az első percekben még magánál tartotta az előnyt, a 13. percben 2 góllal is vezettek. Negyedóra elteltével aztán sikerült az egrieknek egyenlíteniük, majd a félidő utolsó harmadára már a vezetést is átvették. Az első játékrész igencsak gólszegényre sikeredett, 30 perc játékidőt követően az Eger három gólos előnnyel vonulhatott a szünetre (8:11).

A második félidőben folytatódott a Heves megyeiek előretörése, a 43. percben már 6 góllal is vezettek a vendégek. A hazaiak nem találták a siker kulcsát a második félidő közepén, míg az Egriek rendre betaláltak és hátul is erősnek bizonyultak. Majd jött az utolsó véghajrá és a veszprémiek „feltámadtak”, védekezést váltott Tombor Csaba együttese támadásban pedig 5 perc alatt eltüntette a 6 gólos hátrányát. Éles Benedek találatával iksszel fordult az utolsó percre a két csapat, azonban 9 másodperccel a vége előtt az egriek betaláltak, ezzel pedig eldöntötték a mérkőzést. Végeredmény Veszprémi KKFT – SBS Eger 26:27.

Igazi hullámvasút volt a meccs, nem érdemeltünk pontot, fejben nagyon nem volt ott a csapatunk, ezt a rengeteg kihagyott helyzet is bizonyítja. A játékosok talán elhitték, hogy magától működni fog a dolog, pedig nem. Nem véletlenül sulykolom, hogy dolgozni, dolgozni, dolgozni, kellő alázattal. Belehibáztunk döntetlennél kétszer, az egriek pedig kihasználták kíméletlenül. Remélem, ez lesz az utolsó tanulópénz, amit megfizettünk, és Füreden már jobb teljesítményt nyújtunk

- nyilatkozta a mérkőzést követően a VKKFT vezetőedzője, Tombor Csaba.

Legközelebb igazi megyei rangadót játszik majd a VKKFT, vasárnap ugyanis a Balatonfüredi KSE otthonába látogatnak a fiatalok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: