Nem tudta lejátszani az utolsó BL csoportmérkőzését a Telekom Veszprém

2021. 03. 04., Csütörtök, 14:34

Nem tudta lejátszani az utolsó BL csoportmérkőzését a Telekom Veszprém

Tegnap este 18.45-től játszotta volna a Veszprém az utolsó csoportköri mérkőzését a Bajnokok Ligájában a HBC Nantes együttese ellen, azonban a mérkőzés előtti tesztelésnél kiderült, hogy az egyik játékvezető koronavírusos, végül úgy döntött az EHF, hogy eltörli a mérkőzést.

Már a csarnokban melegítettek a csapatok, amikor jött a hír, hogy a kirendelt játékvezető páros egyik tagjának pozitív lett a mérkőzés előtti tesztje. Ekkor a csapatok és a TV képernyők előtt szurkoló nézők azt a tájékoztatást kapták az Európai Kézilabda Szövetségtől (EHF), hogy a mérkőzést kezdetét eltolják 20.45-re, bízva benne, hogy a pótjátékvezető is megérkezik addigra.

Ezt követően a Telekom Veszprém a facebook oldalán tette közzé, hogy a 20.45-kor kezdődő mérkőzésen végül magyar játékvezetői páros fog fújni, de végül a kezdés előtt nem sokkal az EHF meghozta azt a döntést, amire a legkevesebben számítottak és eltörölték a mérkőzést. Az EHF honlapján aztán döntetlenként, 5:5-ös végeredménnyel könyvelték el a meg nem tartott találkozót.

A koronavírus már számtalanszor felülírta az idei szezont is a kézilabda BL-ben, rengetek mérkőzés maradt el és került át teljesen máshová a csapatok meccsnaptárában. A legutolsó döntés alapján mindenki továbbjut a csoportokból.

Bár a B csoportból még egy találkozó visszavan, de az a mieink pozícióját már nem befolyásolja, a Telekom Veszprém a 2020/2021-es BL szezonban a csoport második helyén zárt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: