2021. 03. 10., Szerda, 07:49

Egy napon játszik a Telekom Veszprém és a VKKFT is a Magyar Kupa negyeddöntőjében

Veszprém mind a két első osztályú kézilabda csapata bejutott a Tippmix Férfi Magyar Kupa negyeddöntőjébe, most pedig már a mérkőzések dátumai is hivatalosak.

Mind a Telekom Veszprém, mind a Veszprémi KKFT ott van a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata között. A rekorder bajnok Telekom Veszprém a Ferencvárost fogadja majd hazai pályán, míg Éles József fiatal alakulata, a VKKFT a Csurgó otthonába látogat, hogy bejussanak az áprilisi négyes döntőbe. Mind a két mérkőzést március 24-én, két hét múlva szerdán fogják játszani este 6 órától.

A másik két találkozón a Mezőkövesd a Balatonfüreddel játszik, a Mol-Pick Szeged pedig a Grundfos Tatabánya KC fogadja, miután a tatabányaiak legyőzték a Gyöngyös csapatát.

Ideje hazahozni a kupát...

Mint ismert tavaly a koronavírus miatt elmaradt a Magyar Kupa Final4. Ennek okán pedig még mindig a Mol-Pick Szeged számít a címvédőnek, akik 2019-ben egy góllal, 27-28-ra legyőzték a Telekom Veszprémet. Az Építők utoljára 2018-ban tudtak nyerni, akkor két góllal a mieink bizonyultak jobbnak. A 2019-es vereségnél a Szeged egy 10 éves győzelmi sorozatot szakított félbe, úgyhogy ideje lenne azonban hazahozni azt a kupát.

A Tippmix Férfi Magyar Kupa négyes döntője az április 10-11-i hétvégén lesz majd, reméljük két veszprémi résztvevővel!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: