2021. 03. 24., Szerda, 09:19

Ma este eldől hány veszprémi csapat kerül be a Magyar Kupa elődöntőjébe

Szerda este 6 órától rendezik meg a Tippmix Férfi Magyar Kupa negyeddöntőit, ahol a városunk mindkét csapata érdekelt. A Telekom Veszprém a Ferencvárosi TC-t fogadja, a Veszprémi KKFT pedig a Csurgó otthonába látogat.

Történelmi siker lenne, ha mind a két csapatunk bejutna a Magyar Kupa április 10-11-i négyes döntőjébe. A huszonhétszeres győztes Telekom Veszprém hazai pályán fogadja majd a Ferencvárost, míg az NB1-ben újonc VKKFT a Csurgói KK-val küzd meg idegenben. A másik két találkozón a Mezőkövesd a Balatonfüreddel játszik, a MOL-Pick Szeged pedig a Tatabányával.

A veszprémi csapatok játékosai nagyon motiváltan várják a ma esti összecsapásokat.

Hári Levente (VKKFT): "Csurgóra látogatunk, ahol a Magyar Kupa negyeddöntőjét játszuk. A célunk nemmás mint a négy közé jutni és minél jobban játszani a holnapi mérkőzésen."

Lukács Péter (Telekom Veszprém): "Nagyon várom a mérkőzést, örülök, hogy újra a keretben lehetek a többi fiatal csapattársammal együtt. Egy jó mérkőzést várok. fontos lesz számunkra, hogy bejussunk a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé és bízom benne, hogy sikerülni fog."

A Telekom Veszprém meccsét a klub Youtube oldalán követhetjük élőben, míg a VKKFT meccsét a csurgóiak oldalán közvetítik ma este 18:00-tól. Órisái siker lenne, ha Veszprém két csapattal is képviseltetné magát az április négyes döntőben! 

Hajrá Veszprém!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: