2021. 04. 07., szerda, 14:20

Lezárás utáni meglepi - Új üzlet érkezik a Balaton Plázába

Legutóbb február végén nyílt új üzlet a Stop Shopban, méghozzá egy újabb Háda formájában, ami amúgy nem aratott osztatlan sikert, sokan reménykedtek ugyanis abban, hogy valami újdonság érkezik. Hát most itt van.

Egy régi újdonság költözik városunkba, ugyanis visszatér a Dorko a Balaton Plázába, ráadásul egy elég méretes darab. És bár Dorko termékeket vásárolhatunk a Playersroom üzleteiben, így Veszprémben is, de a márka kedvelői biztosan örülnek a hírnek, hiszen így nem csak néhány Dorko cucc közül lehet majd választani, hanem széles választék kerül városkánkba. Örömre így tehát duplán is van okunk, hiszen nem csak a boltok nagy része nyithatott újra, de hamarosan egy régi új üzlettel bővül a Balaton Pláza is, mivel visszatér a Dorko.

Felkészültek voltak a veszprémi boltok -  Szinte minden kinyitott, kikerültek a létszám táblák a bejáratokra

Felkészültek voltak a veszprémi boltok - Szinte minden kinyitott, kikerültek a létszám táblák a bejáratokra

Miután kedd este Orbán Viktor bejelentette, hogy elértük a 2,5 milliós beoltottat, másnap érvénybe is léphettek az enyhítések.

Az üzletben már nagyban zajlanak a munkálatok, a dobozokból folyamatosan kerülnek ki a ruhák, így már nem kell sokat várni a nyitásra.

 

Na ki örül?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!