2021. 04. 23., péntek, 13:34

Péntek este Komlón lép pályára a Telekom Veszprém

Idegenben lép pályára a ma este a Telekom Veszprém a K&H Férfi Kézilabda Ligában. Az ellenfél pedig a tabella 10. helyén álló Sport36 Komló lesz.

Baranya megyébe utazik a magyar rekorderbajnok, Telekom Veszprém, ahol is a Komló csapata ellen küzdenek meg a bajnokságban. Március elején már találkozott egymással a két együttes, akkor 9 góllal győztek az Építők hazai pályán a Veszprém Arénában (40:31).

 

A Telekom Veszprém legutóbb múlt héten, szombaton lépett pályára a Balatonfüred ellen, és bár érződött a csapaton a fáradtság, 5 góllal legyőzték a Balaton parti alakulatot. A Komló az elmúlt négy mérkőzéséből kettőt megnyert, míg kétszer nagyon szoros küzdelemben alulmaradt.

A Komló ellen következik az újabb mérkőzésünk és szeretnénk továbbra is első helyen állni a tabellán. Komoly meccsre számítok, hiszen Komlón mindig nehéz játszani. A csapat jól edz, nagyon elégedett vagyok az utóbbi pár összecsapáson mutatott teljesítményünkkel. Így szeretnénk folytatni a nemzetközi szünet előtti utolsó találkozón is. Szeretnénk egy jó meccset játszani, még jobb védelemmel és sok futással.

- nyilatkozta a Telekom Veszprém vezetőedzője, David Davis.

A ma 6 órakor kezdődő mérkőzést a Sport36 Komló csapatának facebook oldalán követhetjük élőben.

 

 

Szerintetek a mai is olyan sima lesz, mint a márciusi meccs?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!