2021. 04. 27., Kedd, 11:39

Lemaradtál? Mutatjuk a Be Massive Horizon veszprémi streamjét - VIDEÓ

Veszprémben kezdte a tavaszi szezont a Be Massive Horizon csapata, a live stream-et ezúttal Peter Matko prezentálta a veszprémi Harmat utcai kilátópontról. A Be Massive Horizon sorozat szervezője Metha az elmúlt években hazánk leglátványosabb helyszíneire szervezett elektronikus-zenei eseményeket, amiknek élő adásait eddig több, mint 1 millióan néztek meg online.

A Be Massive Horizon azzal a céllal indult, hogy az ország leglátványosabb helyszíneire szervezett zenei eseményekkel és elő közvetítésekkel tegyék vonzóvá a legszebb magyarországi lokációkat a fiatalok körében.

Veszprémben forgatott a Be Massive Horizon – Szombaton kiderül, ezúttal mit hoztak össze

Veszprémben forgatott a Be Massive Horizon – Szombaton kiderül, ezúttal mit hoztak össze

Az elektronikus zenei országjárás következő megállója Veszprém.

Az elmúlt években hazánk 18 különleges helyszínéről jelentkezetek, így segítségükkel többek között Badacsony, Lilafüred, Keszthely, Pécs és Tihany nevezetességeit ismerhették meg a sorozatot online követői. 2020 tavaszától a Csodás Magyarországgal közösen, már kilenc Be Massive Horizon részt forgattak, amit több, mint 1 millióan láttak már a világhálón. 

A csapat keresve sem találhatott volna jobb helyszínt tavaszindító online eseményének, hiszen a város 2019-ben kapta meg az UNESCO ’Zene városa’ címet, 2023-ban pedig Európa Kulturális Fővárosa lesz. A Veszprémből közvetített online DJ szettben bemutatták a város nevezetességeit, hangulatos utcáit és békebeli mulatóit is. A veszprémi Horizon epizódban Peter Makto zenél, aki a karrierje meghatározó hat évét töltötte a városban. Az országosan és Európa szerte is ismert művész kiadója a Truesounds Music többi előadójával együtt a mai napig minden évben fellép a városban. Peter Makto a szettjében olyan hangszeres, vokális house és deep house zenéket játszott, amelyek megidézik a Veszprémben töltött éveket.

Aki viszont szombaton másképp töltötte volna az estéjét, az most visszanézheti youtube-on a Be Massive Horizon veszprémi live stream felvételét:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: