2021. 05. 04., Kedd, 13:50

Tatabányára látogat a listavezető Telekom Veszprém

A tabella harmadik helyén álló Grundfos Tatabánya KC otthonában lép pályára a Telekom Veszprém este fél 7-től. A mérkőzést az M4Sport is élőben fogja közvetíteni.

A Telekom Veszprém mai mérkőzésével együtt már csak négy összecsapása maradt a bajnokságban. Az utolsó hajrát a Tatabányával kezdi a Veszprém és a Tatabánya ellen fejezi is majd be, ugyanis május 28-án ellenük lép pályára az alapszakaszban utoljára az Építők.

Míg a Telekom Veszprém magabiztosan, 43 ponttal, begyalogol az alapszakasz győzelmébe, addig a Tatabánya a harmadik helyről várja a találkozót, igaz ők a koronavírus miatti meccselmaradások miatt még csak 18 mérkőzést játszottak le. Érdemes lesz odafigyelni Juhász Ádámra, és a korábban veszprémi mezben is pályára lépő Győri Mátyásra, ugyanis a Tatabánya legjobb góllövői egyaránt 70-70 gólnál tartanak. Fontos, hogy a Veszprém sok önbizalmat merítsen ebből a mérkőzésből, ezt követően ugyanis legközelebb már a BL Final4-ba jutásért küzdenek meg a Nantes csapata ellen május 13-án.

Mindenki tudja, hogy a Tatabányát mennyire megviselte a vírushelyzet, de visszaküzdötték magukat a szokásos minőségükre. Ez teszi őket igazán veszélyessé, mert szerintem ők estek át a legnagyobb fejlődésen az utóbbi két-három hónapban. Óvatosak kell lennünk. Úgy gondolom, hogy jó erőpróba lesz a szezonvégi hajrára.

- nyilatkozta a mérkőzést megelőzően a Veszprém francia irányítója, Kentin Mahé.

Szerintetek sikerül ma nyerni a Tatabánya otthonában?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: