2021. 05. 17., Hétfő, 19:04

Az idei szezon eddigi legnehezebb feladata vár a Telekom Veszprémre

Miután múlt héten négy góllal, 32:28-ra elveszítette a Nantes elleni, Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzést a Telekom Veszprém, most csütörtökön mindent meg kell tenniük, hogy megfordítsák a csatát. A tét ugyanis nem kisebb, mint a kölni négyesdöntőbe kerülés.

Nem túlzás azt mondani, hogy a szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár az Építők csapatára csütörtök este a Veszprém Arénában, ahol is négy gólos hátrányt kell ledolgozniuk a francia Nantes csapata ellen. Egy gyengébb őszi szezont követően tavaszra igencsak összeszedte magát a HBC Nantes, akik az előző körben egy óriási csatában búcsúztatták a lengyel Kielce együttesét.

Nagyon fontos lenne, hogy azok a hiányzók, akik nem tudtak múlt héten pályára lépni – Strlek és Manaskov – most bevethetők legyenek, és persze az sem lenne elhanyagolható, ha megtalálnák a veszprémi játékosok a Nantes kapusa, Emil Nielsen elleni „csodafegyvert”. A hiányzók mellett nagy szükség lesz arra a kapusteljesítményre is, amit az odavágón mutatott Rodrigo Corrales, ugyanis leginkább neki köszönhető, hogy csak mínusz négy lett a végén a franciáknak.

Hosszú idő után most játszhat újra a Veszprém Bajnokok Ligája mérkőzést hazai pályán szurkolók előtt. Az biztos, hogy a nézőtérről megfogják kapni azt a pluszt a fiúk, ami átsegítheti őket ezen a borzasztóan nehéz mérkőzésen. Kíváncsian várjuk David Davis mester milyen taktikát húz elő csütörtök este.

Szerintetek sikerül újfent bejutni a BL Final4-ba?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: