2021. 05. 26., Szerda, 19:35

Június 3-án nyit újra a Cinema City

203 nap szünet után nyitják meg újra termeiket.

Már nem kell sokat várni és újra átélhetjük a mozizás élményét, ugyanis június 3-án újra nyitja mozijait a Cinema City mozihálózat.

A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében:

  • Mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves. 
  • A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül jöhetnek, amennyiben van védettségi igazolványuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat.
  • A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányokat, mint a személyi igazolványt, vagy az útlevelet ne hagyjátok otthon.
  • A maszk nem kötelező.
  • Cinema City jegyrendszere az egyes tranzakciók között továbbra is automatikusan kihagy majd egy ülőhelyet, ez azonban nem vonatkozik a Cinema City VIP és 4DX formátumaira, ahol a nagyobb székeknek és a kényelmes kialakításnak köszönhetően a távolság adott.
  • A közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését folytatják és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyeznek ki.

A műsorra máris feltűzték a 3 Oscar díjat bezsebelt Nomádok földje c. filmet, mellette a kínálatban a Hang nélkül 2., a Halálos Iramban 9., a Szörnyella és a Démonok között 3. és a kissebbeknek a Nyúl Péter 2- Nyúlcipő is megtalálható. 

Az aktuális moziműsort június 1-től ITT csekkolhatjátok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: