2021. 05. 27., Csütörtök, 17:55

Megnyílt a felújított McDonald's Veszprémben

Az elmúlt hónapokban vagy arról volt szó, hogy a duplakörforgalom áll a mekis drive thru miatt, vagy arról, hogy valami komoly felújítás miatt ki van rámolva az egész épület. Bejártuk most az új mekit, hogy mi változott, lévén, hogy a szabályok lazítása miatt már helyben is fogyaszthatunk.

A hely egyik legszembetűnőbb változása, hogy eltűnt a gyermekek játszóháza, és a sokak által kedvelt/félt Ronald McDonald bohóc szobor is. Helyükre teljesen megújult székek, asztalok és minimalista dizájn került, sokkal világosabb, tisztább és letisztultabb lett az étterem atmoszférája.

Az egyik legnagyobb változás a rendelésfelvételben és az étel átvételében van: a szokásos drive thru és az elviteles fogyasztás mellett már helyben is fogyaszthatunk. Rendelésünket az okos KIOSK-okon adhatjuk le, ott fizethetünk bankkártyával, készpénzzel a kasszánál. Ha helyben fogyasztunk, akkor egy asztalszám megválasztása után, amikor a rendelésünk elkészült, kvázi-asztalszerviz kihozza számunkra.

Habár az étterem már május 20-án megnyitott, még mindig vannak fennakadások tapasztalataink alapján, főleg a védettségi igazolvány ellenőrzése/nem ellenőrzése végett.

Ti már kipróbáltátok ?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: