2021. 06. 16., Szerda, 09:10

Elstartolt a Westprememural, felkerültek az első vonások a Halle 5-re - GALÉRIA

Nagy volt a mozgás kedd este a Halle utcában hiszen rengeteg érdeklődő gyűlt össze a készülő hatalmas falfestés köré. Mutatjuk, hogy indult a Westprememural projekt.

Ahogy arról már többször is írtunk korábban, nagy dobásra készülnek Mentháék, kedd este pedig már el is startolt Veszprém első mural festése a Jutasi úti lakótelepen a Halle utcában.

Nagy dobásra készülnek Menthaék - Egy tízemeletes oldalára fújnak graffitit

Nagy dobásra készülnek Menthaék - Egy tízemeletes oldalára fújnak graffitit

Egy veszprémi tízemeletes tűzfalára kerül majd fel az általatok választott kép.

Korábban egy offline és egy online közönségszavazás döntötte el, hogy melyik alkotás kerülhet fel a Halle utca 5. épületének tűzfalára. Kedd este meg is érkezett az ipari projektor és az emelődaru, a srácok sötétedés után pedig neki is ugrottak a grandiózus graffiti első kontúrvonalainak. Mutatjuk képeken milyen volt a nulladik nap: 

A projekt köré szerveződik hamarosan egy közösségi élményfestés workshop is, ennek részleteivel hamarosan érkezünk, azt viszont már most elárulhatjuk, hogy az eseményen bárki részt vehet majd, szóval érdemes lesz figyelni minket.

 A #Westprememural nevet viselő projekt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros támogatásával és a Lélektér Alapítvány koordinálásával valósul meg. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: