Heni Heni

2021. 07. 05., hétfő, 09:49

Így még tuti soha nem láttátok a Haszkovót – Itt a Westprememural aftermovie - VIDEÓ

Június 25-én, a projekt 10. napján nyerte el végleges formáját a Haszkovó lakótelepen Mentha és IKE graffiti művészek által megvalósított Westprememural festés, mely a Halle utca 5. lakóházának keleti tűzfalán díszeleg.

Nem nehéz kiszúrni a művet, hiszen az alkotás durván virít a környéken, ellenben nehéz betelni vele, rég találkozhattunk már ilyen különleges projekttel Veszprémben. Így az sem nagy meglepetés, hogy a Westprememural osztatlan sikert tudhat magáénak a helyiek között, a Facebookot és az Instagramot is elárasztották az alkotásról készült képsorok. Mi pedig egyedüliként, a legelejétől kezdődően követtük végig a folyamatot, és ahogy ígértük is, hoztunk nektek egy videót a grandiózus street art megvalósításáról!

Hamarosan érkezünk egy nyereményjátékkal is, amely az alkotáshoz fog kapcsolódni és amely során többek között Hősök koncert belépőket is nyerhettek, szóval nyugodtan készüljetek. A részletekkel hamarosan érkezünk, addig is dőljetek hátra és nézzétek meg, hogyan készült a Westprememural.

 

A Westprememural nevet viselő projekt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa támogatásával és a Lélektér Alapítvány koordinálásával valósul meg.

Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!