2021. 08. 24., kedd, 09:07

Behúzta első tétmeccsét Ilic és Gulyás, a Telekom Veszprém új edző-duója

Idegenben legyőzte a Telekom Veszprém a horvát RK Nexe csapatát a SEHA Liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. Ez volt a csapat idei szezonjának és az új edzőpárosnak az első mérkőzése.

Hivatalos tétmérkőzésen is bemutatkozott Momir Ilic, mint vezetőedző és Gulyás Péter, mint másodedző a Telekom Veszprém kispadján. A magyar rekordbajnok együttes Horvátországba látogatott, ahol is az RK Nexe csapata ellen léptek pályára a SEHA Liga negyeddöntőjének első párharcán. Igencsak gólgazdag mérkőzés kerekedett a négyesdöntőbe jutásért folyó küzdelemben, ahol is a Veszprém két góllal felülmúlta ellenfelét és 33:35-re győzni tudott.

Az új érkezők közül Dörnyei Borisz és Sipos Adrián is ott volt a keretben. Utóbbi, a Tatabányáról érkező válogatott beálló két gólt is szerzett.  Egyértelműen kiemelkedett a teljesítményével a csapatból a szélről és a hétméteresekből egyaránt hibátlanul dobó Gasper Marguc, aki összesen 9 gólt szerzett.

Első félidő második fele rendben volt, küzdöttünk, hajtottunk, de az is látszik, hogy rengeteg kijavítani valónk van még. Hullám hegyek és hullámvölgyek követték egymást, tudtuk, hogy sokat fognak futni, mégis minden hibánkat megbüntették. Dolgozni fogunk rajta, kijavítjuk a hibákat. Csütörtökön hasonló mérkőzést várok és jobb játékot tőlünk.

Nyilatkozta első tétmérkőzését követően a csapat új vezetőedzője, Momir Ilic.

 

 

A negyeddöntő visszavágójára csütörtökön kerül sor, ahol is a csapat hazai pályán, a Veszprém Arénában vívhatja ki a SEHA Liga négyesdöntőjébe kerülését!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!