2021. 08. 26., csütörtök, 14:55

Ma eldől, ott lesz-e a Veszprém a SEHA Liga négyesdöntőjében

Ma este hat órától hazai pályán küzd meg a Telekom Veszprém a horvát RK Nexe csapata ellen. A tét pedig nem kisebb, mint a SEHA Liga négyesdöntőjébe kerülése.


Ha nem is óriási előnyből, de két gólos győzelemmel a háta mögött várhatja a Telekom Veszprém a SEHA Liga negyeddöntőjének a visszavágóját. A hétfőn lejátszott horvátországi odavágón az Építők két gólos győzelmet arattak az RK Nexe ellen.

Behúzta első tétmeccsét Ilic és Gulyás, a Telekom Veszprém új edző-duója

Behúzta első tétmeccsét Ilic és Gulyás, a Telekom Veszprém új edző-duója

Idegenben legyőzte a Telekom Veszprém a horvát RK Nexe csapatát a SEHA Liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. Ez volt a csapat idei szezonjának és az új edzőpárosnak az első mérkőzése.

Itt az idő, hogy a megfiatalított keret és az új edzőpáros Momir Ilic és Gulyás Péter bebizonyítsák hazai pályán, nézők előtt, hogy mire is képesek. Ha sikerül a továbbjutás, akkor a Veszprém bejut a Zadarban megrendezésre kerülő négyesdöntőbe, ahol is címvédőként léphetnek majd pályára. Az előző mérkőzés legeredményesebb veszprémi játékosa, Gasper Marguc a mérkőzés előtt azt nyilatkozta, hogy most sokkal jobban kell fókuszálniuk, ugyanis ellenfelük kifejezetten jó a gyors támadójátékokban.

Két góllal nyertünk, de hullámhegyek és hullámvölgyek követték egymást a játékban. A következő meccsre jobban kell fókuszálnunk. A Nexe csapata elég erős a gyorsjátékban, ezért a visszafutásra különösen kell figyelnünk. Mindezek felett ez volt az első tétmérkőzésünk az évben és nyertünk, szóval egyszerűen örülnünk kell ennek.

- nyilatkozta Gasper Marguc.

 

A koronavírus miatt ismételten szigorú szabályok vonatkoznak a mérkőzésre, erről pedig részletesen beszámolt a klub a honlapján. Arra kérik a szurkolókat, hogy aki kicsit is betegnek érzi magát, az semmiféleképpen ne jöjjön el a mérkőzésre, valamint, bár nem kötelező, de mindenkinek javasolják.

Bízunk benne, hogy ma újra megtelik az Aréna és újra zúgni fog az „Építők”!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!