2021. 09. 01., Szerda, 11:22

Végre! Erre vártunk! Varga Irén saját számmal robbant

Varga Irén, hosszabban Máhiáná Roszálló önjelölt sztár, celeb, ikon, konyhafőnök, beauty guru, énekesnő, influencer, a Titanic és más klasszikusok után ezúttal saját számmal robbant és hamarosan érkezik első hivatalos dala a Kisapám. 

Aki esetleg nem ismerné az önjelölt énekesnő munkásságát, az sem maradt le semmiről és persze bármikor pótolhatja ezeket. Irén eleinte a Nyugatinál szórakoztatta lelkesen a nagyérdeműt mindösszesen 500 forint tiszteletdíj ellenében, majd szép lassan kinőtte az állomást is, így mára már saját Youtube csatornája van, olyan hiánypótló tartalmakkal mint a bárdal készült 2 rumaromás banános tiramisu, a nyár kedvenc seggösszerántós panírozott citromkarikája vagy éppen József Attila verselemzés.

Nagyon hosszú a lista hiszen Irénke minden fronton támad, ott van még a TikTok, az Insta, a kiakadós liveok vagy a sminkelős videók, szóval tényleg mindenféle tartalmat gyárt, néha többet összemixelve. Most viszont újdonság érkezik, első saját száma, melyet szeptember elsején este 6-kor hallgathatunk meg. Irén egyébként még arról is híres, hogy minden alkalommal teljesen más külsővel jelentkezik be, most többek szerint a Wishről rendelt Harley Quinn outfit mellett döntött. 

És, hogy ezúttal mekkora pofonba szaladunk bele az este kiderül.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: