2021. 10. 06., szerda, 11:43

Most először került a Playboy címlapjára egy nyíltan meleg férfi

Mindeddig csupán két férfi szerepelt az egyik legismertebb lap címlapján, maga az alkotó Hugh Hefner és Bad Bunny zenész.

A Playboy címlapjára ezúttal pedig Bretman Rock, közkedvelt honolului influenszer került, amely nem azért történelmi jelentőségű mert férfi, hiszen korábban már volt erre példa, hanem mert Rock egy vállaltan meleg férfi.

A címlapon a magazin ikonikus nyuszijelmezét viseli a Youtuber, áttetsző fehérneműben, magassarkúban és nyuszifülekben pózol. A 23 esztendős Rock egyébként sminkvideóival tett szert óriási népszerűségre, ott 8,8 millióan követik, Instagramon pedig 17 millió felett jár rajongóinak száma, nem csoda, ha már saját valóságshowja is volt az MTV-n.

Az, hogy a Playboy egy férfit kért fel a címlapjára, hatalmas lépés mind az LMBTQ-közösség, mind a színes bőrű emberek számára, és ez annyira szürreális. Ez most olyan tényleg, k*rvára megtörténik? érzés. És olyan csinos vagyok! - idézte gondolatait a Playboy a Twitteren.

A magazint még 1953-ban Hugh Hefner alapította társaival, 2020-ig nyomtatásban is megjelent, ám immár megszüntették a print változatot, és csak online elérhető.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!