2021. 10. 13., Szerda, 10:15

Tom Hardy és Adam Driver ismét mozivásznon – Mutatjuk a veszprémi Cinema City kínálatát

Gyülekeznek a várva várt filmek a Cinema City műsorán, mi pedig alig várjuk, hogy megnézzük őket, ezt annyira komolyan is gondoljuk, hogy holnap már a Venom 2 lesz az esti mesénk. De nem csak a Venomról tudunk beszélni, ugyanis elég izgalmas filmek várják a nézőket.

007 Nincs idő meghalni

Mondhatjuk, hogy egy kis retro, hiszen egy kis James Bond sztori sosem okoz csalódást. James Bond felhagyott a titkosszolgálati múltjával és Jamaicán pihen, ám a nyugalomnak annyi, amikor régi barátja, a CIA-s Felix Leiter segítségét kéri egy elrabolt tudós megmentéséhez. A küldetés sokkal veszélyesebbnek bizonyul, mint azt Bond gondolta, egy új technológia birtokában lévő gonosztevő után siet.

Az utolsó párbaj

Ennél a filmnél aztán nem hagyták ki a színészgárdát, olyan nevekkel találkozhatunk mint Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer és Ben Affleck. Ridley Scott filmjeiről tudjuk, hogy mindig kasszasiker, gyanítjuk, ez most sem lesz másképp. Az igaz történet alapján készült alkotásában a 14. századi Franciaországban járunk, ahol nőnek lenni nem fenékig tejfel. A két nemesi születésű Jean de Carrouges és Jacques Le Gris sérelmeit, pedig egy halálos párbajjal oldhatják meg.

Addams Family 2

Nem mondjuk, hogy nem hagyhatunk ki animációs filmet a sorból, de ezt aztán tényleg nem hagyhatjuk ki. Az Addams Family 2 elhozta a megszokott karaktereket, humoros, közben pedig egy kicsit hátborzongató is. Gyerekeknek és felnőtteknek is szuper szórakoztató, ezt a grafikát pedig mindenki imádja.

Venom 2 – Vérontó

Na ez az a sztori, amit talán nem igazán kell bemutatnunk, hiszen az első részben megismertük az alaptörténetet. A Venom névre keresztelt gonosz élősködő, mint betegség létezik, illetve együtt él Eddievel, méghozzá a testében. De mit hoz a sors? Hát persze, hogy egy újabb gonosz lényt, akinek célja, hogy pusztítson a világon. Mi lesz a vége?

Dűne

Ugyan a Dűne csak jövő héten érkezik, de pont ezért szólunk, hogy még egy kicsit tartson ki mindenki, mi is nagyon izgatottak vagyunk és már alig bírjuk kivárni. Naprendszereket átívelő háborúk. Van olyan, aki békét hozhat az univerzumba? Paul Atreides áll a középpontban, de harcolnia kell. Ez a sci-fi az, amiben van dráma, szerelem, háború, izgalom és már csak október 21-ig kell várnunk.

Nálunk pedig most páros mozijegyet nyerhettek a veszprémi Cinema City-be.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: