2021. 10. 18., hétfő, 13:14

Arra inkább ne - Csőtörés miatt lezárták a Jókai utcát

Az üzemzavar miatti lezárás a V-Busz járatait is érinti.

A javítást már megkezdték, de előreláthatólag este 8-ig nem lesz víz a környéken. Az útlezárással érintett szakasz a Jókai u. 31. és 34-38-ig. Az Eszterházy utcától csak a Miklós utcába lehet majd behajtani, a Szent István utcán felfelé a Dózsa város irányába illetve a Festő, Bem J. és Toborzó utcákból csak a Horgos utca felé lehet közlekedni.

Ezúton értesítjük Önöket, hogy Veszprémben a Jókai utca 31.-nél üzemzavar következett be. A hiba javítását megkezdtük, ez idő alatt előreláthatólag 20:00 óráig vízhiány várható.

 

Az útlezárás a V-Busz járatait is érinti:  2021. október 18-án 11:00 órától a munkálatok befejezéséig vízcsőtörés miatt lezárásra kerül a Jókai utca egy szakasza, emiatt a 10-es, 12, 12A és 13 számú járatok terelőútvonalon közlekednek. A Dózsaváros irányába a Színház megállóhely után a Harmat utca – Völgyhíd tér – Pápai u. 25. – Tizenháromváros tér megállóhelyek érintésével a Dózsa György utcai megállóhelyen térnek vissza az eredeti útvonalra. A belváros felé a Völgyhíd tér megállóhely után a Harmat utca – Színház megállóhelyek érintésével a Hotel megállóhelytől változatlan útvonalon közlekednek.

 

Senkit ne érjen meglepetés.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!