2021. 11. 19., péntek, 10:47

Tényleg nagyon repül az idő - Épp most lett egy éves a 82nullanulla!

Nagy nap ez a mai, hiszen egy éve ilyenkor indítottuk útjára Veszprémben a 82nullanulla magazint. Azóta bár már rengeteg víz lefolyt a Dunán, mindig ontottuk elétek a tartalmakat, kértük ki a véleményeteket, rengeteget kérdeztünk tőletek, ott voltunk minden fesztiválon, teszteltünk, fotóztunk, videóztunk. Huhh, fárasztó ezt olvasni is, de mi minden percét élveztük!

Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy az elmúlt évben több mint 500 ezer olvasónk volt, ami valamivel több mint 1,2 millió elolvasott tartalmat jelent az oldalunkon sőt, az elmúlt hónapokban már Veszprém legolvasottabb magazinja is lettünk, ami nagyon azt jelzi nekünk, hogy tetszik a kedves Veszprémieknek amivel napról napra előrukkolunk nektek. Az induláskor készített videónkat is tuti láttátok már, hiszen ez is 70 ezer felett jár!

A pletykáktól eltérően a háttérben megbúvó sötét erők nélkül, öten, veszprémi fiatalokként összefogtunk, hogy valami újat, valami egyedit hozzunk városunkba és megreformáljuk azt a szemléletet, amit a médiáról a mai fiatalság zöme gondol. Független, kreatív, formabontó, true, vicces de tudatos: Így tudnánk hashtagekben jellemezni magunkat.

 

Már megszokhattátok tőlünk, hogy nem riadunk vissza a rázós témáktól, ahogy a humortól sem, és semmiképp sem szeretnénk olyan unalmasak lenni mint a paleozoológia, ezért vagyunk hát mi ilyen színesek. Mindig fontosnak tartottuk azt, hogy megismerjetek minket is, szóval aki követ, az tudja milyenek is vagyunk igazából és hogy milyen arcok állnak a cikkek mögött. Így kicsit mindannyian ismerhettek minket, kicsit magatokénak érezhetitek mindezt, és legyen is így, hiszen miattatok, értetek van, nektek szól! Továbbra se habozzatok, ha véleményetek, ötletetek, jó vagy rossz híretek lenne vagy ha éppen valamin nagyon kibuktok, mert mi itt vagyunk és figyelünk rátok, felerősítjük hangotok!

 

 

Szóval folytatjuk amit elkezdtük, Barbi továbbra is hozza a Top10-es listákat meg a filmajánlókat, Heni jön a cinikus cikkeivel meg az art cuccaival, Lili továbbra sem adta még fel a reményt, hogy zöldebbé formálja a gondolkodásotokat, Noel darálja a komolyabb EU-s és koronavírus topikokat, Viktor továbbra is hatalmas Veszprém drukker így nem maradhattok el a hazai sport terén, Dobi akinek látásmódja olyan egyedülálló képi világot hoz a videóinkba melyek teljesen egyedülállóak, és végül de nem utolsósorban Aris, aki felelősséget vállal minden hülyeségünkért és aki mindenkinél előbb lehozza a Breakinget.

 

 

Most pedig mutatjuk a Top10 -es listánkat, melyek a legnagyobb port kavarták és a leginkább foglalkoztatta olvasóinkat:

 

Nagy port kavart mikor bejelentették, a várva várt Utcazene Fesztivált csak azok látogathatják, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal:

Védettségi igazolványhoz kötött a Veszprémi Utcazene Fesztivál látogatása

Védettségi igazolványhoz kötött a Veszprémi Utcazene Fesztivál látogatása

Pontos részletekről a Facebook oldalon adtak tájékoztatást.

Megmutattuk, szerintünk a legveszprémibb dolgot ami csak közlekedésügyileg elképzelhető városkánkban:

 

Tudsz ennél Veszprémibbet? Az út, amit minden helyi sofőr ugyanúgy vesz be

Tudsz ennél Veszprémibbet? Az út, amit minden helyi sofőr ugyanúgy vesz be

Fogadjunk, hogy nem.

Az újdonságokról rendre beszámolunk, így volt ez tócsi-ügyben is:

Végre valami új - To-go tócsizó nyílt Veszprémben

Végre valami új - To-go tócsizó nyílt Veszprémben

Egy nagy újdonság érkezett Veszprémbe, amivel valószínűleg egy olyan hiányosságot töltenek be a városiak szívében, amire nem is sejtették, hogy szükségük van. A Kossuth utcai aluljáró közvetlen tövében, a volt PekSnack helyén megnyílt a Tócsi Falatozó.  

És ha van hihetetlen, lehetetlen esemény, mint ami volt a Halle utcában a padfoglalósdi témában azt is lehozzuk:

A pad, melyre csak egyetlen veszprémi ülhet, vagy már hívja is a rendőröket

A pad, melyre csak egyetlen veszprémi ülhet, vagy már hívja is a rendőröket

Azt viszont azóta se értjük, miért pont erre a padra vetült a reflektorfény, hiszen pontosan ugyanolyan mint az összes többi.  

Rendet raktunk a városi legendák között:

Óriási fake volt, nem akartak furgonnal gyerekeket rabolni Veszprémben

Óriási fake volt, nem akartak furgonnal gyerekeket rabolni Veszprémben

Még október elején tarolta le a veszprémiek közösségi oldalait a hír, miszerint símaszkos férfiak egy sötét furgonnal gyanúsan közelítettek meg fiatokat a Kopácsi utcában. A rendőrség utánajárt, a lehozott sztori pedig a valóságban történtek közelében sem járt.

Nálunk is bevették a várost a Lime rollerek, más kérdés azóta, melyik épp hol köt ki:

Immár Veszprémben is elérhetők a Lime elektromos rollerei

Immár Veszprémben is elérhetők a Lime elektromos rollerei

Meglepetés volt mindenkinek.

Együtt örültünk a lezárások utáni nagy terasz nyitásnak, körbe is néztünk hogyan mulat a nép:

Innom kellett előtte pár felest tudod, hogy idetaláljak! Ilyen volt a terasznyitás Veszprémben - VIDEÓ

Innom kellett előtte pár felest tudod, hogy idetaláljak! Ilyen volt a terasznyitás Veszprémben - VIDEÓ

Hosszú idő telt el, de szombaton végre eljött az a bizonyos terasznyitás városunkban is. A bejelentést követően a fel ország tűkön ülve várta a nagy napot, a vendéglátósok lázasan készültek, a vonalak pedig égtek. Természetesen mi is útnak indultunk a nyitás első estéjén megnézni, hogy...

Megkérdeztünk titeket mit gondoltok az oltásokról (azt nem, hogy milyen levelezést folytattok miniszterelnökünkkel, de arra is kaptunk választ):

Megírtam ám az Orbánnak! - Így vélekednek az oltásról a veszprémiek - VIDEÓ

Megírtam ám az Orbánnak! - Így vélekednek az oltásról a veszprémiek - VIDEÓ

Őrületes szájkarate észlelhető a közösségi oldalakon a koronavírus védőoltással kapcsolatban, míg a szakemberek egyöntetű véleménye szerint ez a megoldás a járványhelyzetre az emberek, legfőképp Magyarországon hallani sem akarnak a vakcináról. Megkérdeztük hát a veszprémieket, hogy ők mit gondolnak...

Ja, és ha nincs témánk, a körforgalomnál, vagyis a Mekinél mindig van valami (pl. sor): 

Na most mi lesz? – Búcsút mondhatunk egy időre a veszprémi Mekinek

Na most mi lesz? – Búcsút mondhatunk egy időre a veszprémi Mekinek

Tankoljatok be McDonald's rajongók, március 21-én ráncfelvarrás miatt bezár a veszprémi McDonald’s.

 

Még egyszer köszönjük, hogy ennyien velünk vagytok és ti sem riadtok vissza, hogy elmondjátok a véleményeteket, mi pedig továbbra is figyelünk a hangotokra, mert valójában ti formáljátok ezt az oldalt!

Nélkületek most nem tarthatnánk itt, mi pedig értetek és Veszprémért kelünk fel minden nap kora reggel, mert ez

a Mi oldalunk, a Mi városunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!