2021. 11. 25., csütörtök, 09:32

Egészségügyi dolgozóknak kedveskedik a SupPaa - 19 forintért levesezhetnek

Ezzel szeretnék megköszönni az egészségügyben dolgozók fáradhatatlan és áldozatos munkáját.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy hete nyitott meg Veszprém legújabb vendéglátó egysége, a SupPaa leves és tésztabár. Természetesen mi már le is teszteltük őket, és még csak egy hete, hogy megnyitott az egység, máris készültek valamivel az egészségügyi dolgozók számára: mostantól egészen december 15-ig jelképes áron, 19 forintért levesezhetnek náluk.

SuPpaa volt! - Megnyitott a város új levesbárja, hogy elhódítsa a veszprémi szíveket

SuPpaa volt! - Megnyitott a város új levesbárja, hogy elhódítsa a veszprémi szíveket

Prózai túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az elsők között próbálhattuk ki Veszprém legújabb vendéglátó egységét! Óraműpontossággal nyitásra már ott álltunk, hogy még azon melegében tesztelhessük le a SuPpaa bárt.

Arra gondoltunk, hogy jól jönne nekik egy meleg leves az ebédszünetükben, és mivel közel van a kórház így gyakorlatilag akár át is tudnak ugrani hozzánk – mondta ATV-nek Varga László, a tulajdonos.

 

Az egészségügyi dolgozók bármilyen irattal, akár belépőkártyával is igazolhatják magukat és már jár is a 19 forintos leves. A tulajdonos egyébként azt is mondta, hogy az így befolyó pénzből a kórház gyermekosztályának vásárolnak majd játékokat.

 

Nem semmi kezdeményezés!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!