2021. 11. 25., Csütörtök, 10:45

Itt az idő visszavágni az ukrajnai vereséget követően

Csütörtök este 18:45-től, hazai pályán vághat vissza a Telekom Veszprém a Motor Zaporizzsja csapatának a múlt heti vereségért.

Az ukrán HC Motor Zaporizzsja ellen lép pályára ma este a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában. Van miért visszavágni a hazaiaknak, ugyanis múlt hét szerdán a Motor nagy meglepetéssel legyőzte az Építőket két góllal (29-27). De ha csak az elmúlt időszak mérkőzéseit vesszük terítékre – két bajnoki győzelem mellett, kikapott a Veszprém a Motortól és a Dinamo Bukaresttől a Bajnokok Ligájában és hazai pályán a nagy rivális Szeged ellen is döntetlent játszottak – akkor egészen biztos ki van éhezve a csapat egy igazi, nagy győzelemre!

A Veszprém jelenleg, 7 mérkőzést követően a harmadik helyen áll. A „B” jelű csoport élén továbbra is a lengyel Kielce áll, minket pedig a Barcelona előz meg egy ponttal. A katalánok azonban már lejátszották a nyolcadik fordulós mérkőzésüket, így, ha ma este a Veszprém legyőzi a Motort, feljön a csoport második helyére.

Nagyon fájó volt az idegenbeli vereség, nehéz mit mondani. Igyekszünk kijavítani a közelmúltban tapasztalt hibákat, sokkal jobban kell játszanunk, mint Zaporozzsijában, mert egyértelműen a győzelem a cél.

- nyilatkozta Momir Ilic a mérkőzést megelőzően.

A mérkőzés továbbra is csak úgy látogatható, hogy ha érvényes védettségi- és személyazonosító okmánnyal rendelkezünk. A klub pedig a hivatalos honlapján ismételten felhívta a szurkolók figyelmét arra, hogy:

Maszk használata a hatályos kormányrendelet alapján minden zárt térben kötelező, így felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az Arénába való belépéstől, egészen a távozásig viselni kell, az orrot és a szájat eltakarva, kötelezően mindenkinek! Maszkot az Arénában üzemelő Szurkolói boltunkban is lesz lehetőség vásárolni.

Ti kint lesztek a meccsen?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: