2022. 02. 28., Hétfő, 12:51

Csütörtökön a csoportelső Kielce látogat a Veszprém Arénába

Elérkeztünk a kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó szakaszához, már csak két mérkőzés van vissza. Csütörtökön este a Telekom Veszprém a lengyel Lomza Vive Kielce csapatát fogadja majd hazai pályán.

Idén, 2022-ben eddig még nem sikerült a Telekom Veszprémnek győznie a Bajnokok Ligája mérkőzéseken, először a Portoval játszott döntetlent (28-28) hazai pályán Momir Ilic csapata, majd múlt héten Spanyolországban a Barcától kapott ki az együttes 5 góllal (35-30). Már csak két mérkőzés van vissza az idei, 2021/2022-es szezon csoportköréből, a Veszprém pedig a negyedik helyről vág neki az összecsapásoknak.

Csütörtökön, 18:45-től hazai pályán küzd meg a Telekom Veszprém a csoportelső Lomza Vive Kielcével. A lengyel sztárcsapat eddig 9 győzelme mellett mindösszesen csak háromszor kapott ki eddig. A két klub szeptemberi összecsapásakor a Kielce 32-29-re felülmúlta a Veszprémet, még úgy is, hogy a mieink irányítója, Petar Nenadic 10 gólig jutott.

Idén még nem nyertünk a BL-ben, mindössze egy pontot szereztünk a Porto ellen, ezt a rossz szériát szeretnénk megtörni a Kielce ellen. Nagyon erős csapatról van szó, vezetik a csoportot, de bízom benne, hogy revansot tudunk venni az idegenbeli vereségért. - értékelte a klub honlapján Lékai Máté.

Bár a Bajnokok Ligájában még várat magára az idei első győzelem, a magyar bajnokságban szépen menetel előre a Veszprém és sorra hozza a kötelező pontokat. Legutoljára múlt héten szombaton győzték le 7 góllal (28:35) a Komló együttesét. Most azonban mindent bele kell adni az Építőknek, hogy legyőzzék a lengyel ellenfelüket, kőkemény mérkőzés várható az Arénában.

Ti ott lesztek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: