2022. 03. 10., Csütörtök, 13:34

Csütörtökön játssza utolsó BL csoportmeccsét a Telekom Veszprém

Este 20.45-től a francia PSG otthonában lép pályára utoljára a Telekom Veszprém az idei BL szezon csoportkörében.

A mai nap eredményétől függetlenül már biztosan a csoportja negyedik helyén zár a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligájában. Az utolsó fordulóban azonban még pályára lépnek ma este Párizsban a PSG vendégeként. A francia sztárcsapatnak viszont szüksége van a győzelemre, hogy bebiztosítsák a Barcelonával szemben a második helyet.

A PSG ellen játszottuk az idei szezon első mérkőzését, ahol is bravúros játékkal három góllal, 34:31-re legyőzte a Veszprém a párizsi klubot. A mérkőzés legeredményesebb játékosa akkor az egyiptomi jobbáttlövő, Omar Yahia volt, aki 10 gólig jutott.

A saját játékunkra koncentrálunk, szeretnénk megőrizni a jó formánkat, és lépésről lépésre még tovább fejlődni. A PSG kiváló csapat, ráadásul otthon játszanak, de felvesszük velük a harcot.

- nyilatkozta a mostani mérkőzés kapcsán Momir Ilic, a Telekom Veszprém vezetőedzője.

Azzal, hogy nekünk már megvan a negyedik hely, az is eldőlt, hogy az egyenes kieséses szakaszban az észak-macedón HC Vardar 1961 csapata ellen kell kiharcolni továbbjutást. Külön érdekesség lesz, hogy a szkopjei csapat edzőjeként tér vissza először David Davis, a Veszprém előző vezetőedzője az Arénába.

Reméljük, hogy úgy fejezi be a Veszprém az idei BL csoportkört, ahogyan kezdte: Párizs elleni győzelemmel!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: