2022. 05. 16., Hétfő, 14:25

Új, óriási barkácsáruház nyílt Veszprémben – Megérkezett a HUFBAU

Május 13-án nyitotta meg kapuit az Építőanyag- és barkácsáruház.

Megnyílt a HUFBAU Építőanyag- és barkácsáruház Veszprémben, a Tartu utca 1. szám alatt, ahol nemcsak a hagyományos építőanyagok, munkaruházat és munkavédelem elérhetőségében, hanem a felújítók számára is fontos termékek, mint a csempe, járólap, szaniter, csaptelep, festék, festőszerszám, kézi szerszám, szerszámgép, tetőtéri ablak, beltéri ajtó és kiegészítők széles kínálatában, de a kert szerelmeseinek is üde színfoltot biztosít a régió életében – áll a közleményben.

A kiemelten széles termékválaszték mellett, képzett és már tapasztalt szaktanácsadói első kézből nyújtanak segítséget a célnak leginkább megfelelő anyagok kiválasztásához. Kiszámolják a szükséges anyagmennyiséget, elkészítik 250 négyzetméteres fürdőszoba bemutató termében fürdőszobánk virtuális 3d tervét, vagy akár házhoz szállítják az általunk megrendelt termékeket.

A kiszolgálást a kora nyáron induló, korszerű drive-in rendszer is segíti, amely a szerződött kivitelezőknek és később magánszemélyeknek is elérhető. Az áthajtásos, nagy részben önkiszolgáló folyamat egyszerűsíti a nagytételű vásárlást, megkönnyítve és meggyorsítva a rakodást, anyagbeszerzést, amely a mai építkezéseknél, felújításoknál sokszor válhat létkérdéssé.

Ki volt már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: