2022. 05. 23., Hétfő, 10:00

A Kiel, a Barcelona vagy a Kielce lesz az ellenfél?

Miután a Telekom Veszprém lehengerlő játékkal legyőzte a dán Aalborg Handbold csapatát, ismételten bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának kölni négyesdöntőjébe. Május 24-én pedig kiderül az is, hogy kivel néz szembe a magyar rekordbajnok a döntőbe jutásért.

Kedden 11 órától tartják a kölni Final4 elődöntőinek a sorsolását. A Bajnokok Ligája négyesdöntőbe a Veszprém mellett a német Kiel, a lengyel Kielce és a spanyol Barcelona kvalifikálta magát, miután mindegyik csapat sikeresen továbbjutott a negyeddöntős küzdelmein. A sorsolást az EHF hivatalos honlapján élőben követhetjük majd.

A 2009/2010-es szezon óta rendezik meg a kölni négyesdöntőt, amely klubszinten a legrangosabb torna lett a világon. A Veszprém először 2014-ben jutott be a Final4-ba, az idei pedig a hetedik alkalom lesz, hogy megküzdhet az áhított trófeáért. Eddig a hat alkalomból háromszor sikerült döntőbe jutni, a végső győzelem azonban még soha nem jött össze.

Az idei szezon négyesdöntőjét június 18. és 19. között rendezik meg, a helyszín természetesen ismét Köln lesz és a híres Lanxess Aréna. A klub a hivatalos honlapján már közzé is tette a jegyvásárlási információkat. A jelenlegi euró árfolyam mellett azt azért meg kell mondanunk, hogy nem olcsók a jegyek – két kategória elérhető, az egyik 170€, a másik pedig 320€. De a hangulat és az élmény valószínűleg kárpótolja az embert. A jegyekről részletes infót itt olvashattok.

Ember legyen a talpán, aki most megmondaná a Kiel, a Kielce és a Barcelona közül, hogy kit lenne jó kapni az elődöntőre. Mind a három csapat bombaerős és kiváló formában vannak, kedden a sorsoláson pedig kiderül, kik csapnak össze.

Ti kinek örülnétek a döntőbe jutásért?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: