2022. 05. 25., Szerda, 18:27

Hatalmas hírünk van - Érkezik a második mural Veszprémbe

Lassan egy éve, hogy a Westprememural projekt keretein belül megvalósulhatott városunk első mural festménye, amely azóta is a Halle utcát színesíti és amit őszintén, nehéz nem észrevenni. De mi lehet ennél jobb? Hát az, hogy újabb mural festés van készülőben!

A Westprememural II. akár csak tavaly, idén is a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros támogatásával, a Lélektér Alapítvány koordinálásával és Mentha kezei által valósul majd meg. Amit pedig így első körben tudni lehet az az, hogy a Lélektér Alapítvány Facebook oldalán megosztotta a tervek különböző verzióit, már csak az a kérdés, nektek melyik tetszik a legjobban. Az már most biztos, hogy ezúttal a Királynék városa téma kerül a középpontba, ahogy az is, hogy bitang jó lesz. Illetve ami még fontosabb, hogy nagyon hamar, június elsején el is kezdődnek a munkálatok.

Lassan egy éve, hogy a Westprememural projekt keretein belül megvalósíthattuk városunk első mural festését, amely legnagyobb örömünkre osztatlan sikert tudhatott magáénak. Ennek apropóján, nem is tétlenkedtünk, elkezdődött a tervezés fázisa és most, végre elmondhatjuk: jön a következő, ráadásul hamarabb, mint gondolnátok! Ezúttal a Munkácsy Mihály utca 3. szám alatti tízemeletes tűzfalát néztük ki magunknak, és már a visszaszámlálás is elindult.

Érkezik tehát az újabb színfolt, méghozzá 10 emeletes méretben.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: