2022. 05. 30., Hétfő, 09:54

Hajrá Veszprém, jöhet a bajnoki döntő!

A hétvégén a Telekom Veszprém lejátszotta az utolsó alapszakaszos mérkőzését, ahol is a Tatabánya csapatát verték meg 9 góllal. Most pedig már gőzerővel lehet készülni a bajnoki döntőre, amelynek első mérkőzésére június 3-án, pénteken kerül sor Szegeden.

A Telekom Veszprém 24 győzelemmel és 2 döntetlennel zárta a 2021/2022-es K&H Férfi Kézilabda Liga alapszakaszát, ezzel pedig az első helyen zárt. Az utolsó fordulóban, szombaton hazai pályán fogadta Momir Ilic csapata a Grundfos Tatabányát, akit nagyszerű játékkal, 9 góllal múltak felül (37-28). A mérkőzés legeredményesebb játékosa Ligetvári Pátrik volt, aki a kőkemény védekezése mellett hatszor talált be a tatabányaiak kapujába.

Miután a Veszprém végzett az első helyen, a két párharcos bajnoki döntőben ők játszhatnak majd hazai pályán a második mérkőzésen. Az ellenfél nem nagy meglepetésre a Pick Szeged csapata lesz, akik 23 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel végeztek a tabella második helyén. A döntő első összecsapására most pénteken, este 18:45-től kerül sor a Pick Arénában, Szegeden. A visszavágó pedig június 11-én, szombaton lesz a Veszprém Arénában.

Nem kérdés, hogy a bajnoki trófeát vissza kell szerezni és haza kell hozni Veszprémbe! Mindent bele fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: