2022. 08. 31., Szerda, 08:32

Tömegbaleset Várpalotánál – Két kamion ütközött, ezt pedig újabb autók követték

Defektet kapott kamionba ütközött egy kamion, amibe később újabb autók és egy teherautó rohant bele kedd késő délután. A súlyos baleset során összesen öt autó tört össze, többen megsérültek.

Két kamion és több személygépkocsi ütközött kedd délután Várpalotánál a 8-as főúton, a baleset miatt lezárták a Veszprém felé vezető sávokat. Nagy Judit tájékoztatása szerint nem sokkal hat óra előtt egy defekt miatt félreállt kamionba belerohant egy másik kamion, majd a szerelvényekkel több személygépkocsi is ütközött. A műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta a Veszprém felé vezető pályát, a forgalmat Várpalota belterületén terelik.

Súlyos baleset történt kedden délután, Várpalota közelében, a 8-as főúton, amikor egy kamion kereke defektet kapott. A kamionsofőr kiszállt, hogy kereket cseréljen, ekkor rohant bele hátulról egy másik kamion, ami úgy tudjuk a sofőrt is elgázolta. A becsapódás olyan erejű volt, hogy a kamion oldalát szó szerint legyalulta a másik kamion. A baleset miatt feltorlódott a kocsisor. Ezt nem vette észre egy autós és hatalmas sebességgel belecsapódott az álló kocsikban. Összesen öt autót tört össze, valamint egy teherautó is megsérült az ütközéstől. Információink szerint hatan könnyű sérüléseket szenvedtek - írja a deltahírek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: