2022. 09. 15., csütörtök, 12:13

Találkozási pontok készülnek Veszprémben - Szerelem sziget

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, kezdetét vette a Veszprémgeneration nevű, fiataloknak szóló projekt amely a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa támogatásával jött létre. 

A projektben fiatalok csapatai, kortársaik bevonásával álmodják meg és tervezik meg azokat a kültéri találkozási pontokat, amelyek 2023-tól színesítik Veszprémet. A munka pedig már hosszú hónapok óta zajlik. Eközben a srácok, ötleteltek, terveztek, egyeztettek az önkormányzattal míg végül most már kirajzolódott, melyik csapat milyen találkozási pontot épít Veszprémben. Az első találkozási pont helyszíne a Szerelem sziget lesz.

Meet the team – Bemutatjuk a VeszprémGeneration Bűvész csapatát

Meet the team – Bemutatjuk a VeszprémGeneration Bűvész csapatát

Elindult a VeszprémGeneration fiataloknak szóló projektje, melynek keretein belül a négy fiatalokból álló csapat egy-egy találkozási pontot valósít meg. Ezek a találkozási pontok fogják városunkat színesíteni 2023-tól. A név senkit se tévesszen meg, azért nem mindenki bűvész, de mindenképp érdemes...

A bűvészek csapata, úgy gondolta kicsit ráerősít a Szerelem sziget névre és elhelyez egy nagy szívet. Ha jobban belegondolunk fair, hiszen Veszprém egy olyan zöldövezete, ahol bármkor szívesen sétálunk, csak éppen a nevét nem értjük - na de majd most! Mutatjuk is a terveket: 

 

Hamarosan lehet fotózkodni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!