2022. 10. 07., Péntek, 11:24

Megint le akart ugrani egy nő a Völgyhídról, egy szabadidős biztonsági őr mentette meg

A rendőrök egy biztonsági őr segítségével a veszprémi Szent István völgyhídon öngyilkossági szándékkal álló nőt mentettek meg szerda este.

A rendőrkapitányságon dolgozó - szabadidős - fegyveres biztonsági őr október 5-én 18 óra 30 perckor autójával a völgyhídon áthaladva észrevett egy szemmel láthatóan feldúlt állapotban lévő hölgyet, aki a magasból lefelé nézve, egyedül állt a híd szélén. A szabadidős biztonsági őr autójával megfordult és a nő közelében megállt. A síró, problémáiról beszélő személyt szóval tartották és a segélykérőn járőrt hívtak hozzá. Az egyenruhások biztonsági intézkedés keretében lehozták a hídról a zaklatott hölgyet és átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

FIGYELEM!
<span style="font-size: 15px; background-color: rgb(235, 235, 235);">HA ÖN VAGY VALAKI A KÖRNYEZETÉBEN KRÍZISHELYZETBEN VAN, HÍVJA MOBILRÓL IS A 116-123-AS INGYENES LELKIELSŐSEGÉLY-SZÁMOT, VAGY KERESSE FEL A&nbsp;</span><strong style="font-size: 15px;"><a href="http://www.ongyilkossagmegelozes.hu/">WWW.ONGYILKOSSAGMEGELOZES.HU</a>&nbsp;</strong><span style="font-size: 15px; background-color: rgb(235, 235, 235);">OLDALT!</span>
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: