2022. 10. 24., Hétfő, 09:52

„Hey Moszkva szop*k…” – Szól az új Hősök klip

Kőkemény, odaszúrós, társadalmi kórképet megmutató klippel jött ki a veszprémi rapcsapat, a Hősök.

Mentha és Eckü ezúttal nem rejtették véka alá a véleményüket az elmúlt időszak politikai történéseiről. A Hősök legújabb klipjében, a Fákkjú-ban keményen beleállnak a kormány politikai és gazdasági döntéseibe, sőt nem kímélik Putyint és Oroszországot sem. Szó van benne a KATA megszűntetéséről, a forint gyengüléséről, a kormány és Moszkva kapcsolatáról.

Megy ez nekünk szépen mint a napi rutin

Csak fohászkodunk istenhez kit úgy hívnak, hogy Putyin

Aztán sírunk mert a nyakörv nagyon-nagyon szorít

A béka segge alatt vagyunk mint a magyar forint

Képbe került az oktatás, valamint az infláció folyamatos növekedése is. „Hallgatni, hazudni gyáva tett. Magyarország: szarul élni is drága lett.” – hallható a klipben. Eckü a facebook oldalán hozzáfűzte a dalhoz, hogy nincsenek nagy reményei, ugyanis a tanárok tök jogos kéréseit nem veszik figyelembe, kinevetik őket és basznak a diákokra is.

Bemegyek a boltba, ami tavaly 5000 Ft-ból kijött, most simán egy tízes. A tanárok tök jogos kéréseit nem veszik figyelembe. Kinevetik őket. Basznak a diákokra is. Kurva nagy országos sztrájk kéne. Meddig tűrünk még? Nincsenek azért nagy reményeim. Nem értek a politikához. Szavaztam párszor a Fideszre. Nem szégyellem, de pár éve elment a maradék józan eszük is. Nem teszek rájuk egy ideje, pedig vidéken van pár jó arc közülük. De hát kit érdekel ez, az összkép egy fos. Kinyaljuk az oroszok seggét, Brüsszelt hibáztatjuk minden szarért, amit a saját kormányunk hozott. Október 23. van. És végre kinyílt újra a csipám, hogy ne csak életigenlő zenék legyenek. Hanem beszéljünk az emberek nyelvén, ha már a kormány nem akar többé.

Nektek, hogy tetszik a dal?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: